ΕΣΠΑ 2014-2020 ΕΠΑvEK 2014-2020
Pan Asia Restaurant

Σχετικά με εμάς


Σας προσκαλούμε στο εστιατόριο PAN ASIA, όπου μπορείτε να απολαύσετε Κινέζικη, Ταϊλανδέζικη κουζίνα και Sushi από την Ιαπωνία. 
Η Κινέζικη και η Ταϊλανδέζικη κουζίνα έχουν πολλές ομοιότητες, κάποια καρυκεύματα είναι που κάνουν τη διαφορά. 
Πιο συγκεκριμένα, οι Κινέζοι προτιμούν το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα λαχανικά, κρέας ή ψάρια. Ακόμη, συνηθίζουν να μην μαγειρεύουν πολλη ώρα τα φαγητά τους, ώστε να μην χάνονται τα θρεπτικά συστατικά. Πολύ συχνα χρησιμοποιούνται η σάλτσα στρειδιών, τα Κινέζικα μανιτάρια, το μπαμπού, η πιπερόριζα, το τόφου.
Αντίστοιχα, στην Ταϊλάνδη, την χώρα των χαρούμενων και ελεύθερων ανθρώπων, συχνά χρησιμοποιείται το lemon grass, cafir lime, galangal, οι πιπεριές τσίλι, το πράσινο και το κόκκινο κάρυ.
Στο Sushi το βασικό υλικό είναι το ρύζι με το Sushi Vinegar το οποίο συνδιάζεται με φρέσκα λαχανικά, και τα φρέσκα θαλασσινά όπως ο τόνος, ο σολωμός και η γαρίδα.
 

Στο PAN ASIA από το 1986 έως σήμερα προσπαθούμε να διατηρούμε την ποιότητα των πιάτων μας και να αναβαθμίζουμε την αισθητική τους χώρου.

Προσπαθώντας να καλύψουμε τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής πάνω στη γαστρονομία, χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκα κρέατα  και λαχανικά, χωρίς λίπη και συντηρητικά, μαγειρεμένα, υγιεινά με τον κινεζικό παραδοσιακό τρόπο.

Η ποιότητα, οι μοναδικές και ιδιαίτερες γεύσεις και ο υψηλής αισθητικής χώρος, σας υπόσχονται ένα ευχάριστο και αξέχαστο γεύμα.

Κάντε την κράτηση σαςΦόρμα κράτησης